Dag 6
Door: Arjan
Blijf op de hoogte en volg Arjan
19 Oktober 2015 | India, Agra
Het is 'maar' 270 km naar Agra. Heel langzaam en voorzichtig rijden. Weer vele verassingen en plotselinge acties van andere weggebruikers die tot reactie leiden. We kiezen weer de snelweg... Met trekkers, fietsen en koeien. Het laatste stuk was prachtig. De stad in, allerlei winkeltjes, kraampjes, vee, lawaai en mensen op allerhande voertuigen.
Gelukkig zijn we weer binnen!!!
Mooi hotel, prima kamer en lekker buiten gegeten. Plan is dat er onderdelen uit Nederland komen en die meegenomen worden door iemand die woensdag aankomt. Dat betekent nog drie dagen rijden, en ook nog lange stukken. Ons gemiddelde ligt op ca. 50-60 km per uur. En dan is 360 km een heel eind. Afijn we gaan het morgen beleven. So far so good!!!!
Groeten uit Agra.
P.s. We hadden ook in Lulhara kunnen zitten , dat was dan weer leuker geweest voor de foto.....
19 Oktober 2015 - 10:47
Claudia:
He Arjan,
Super leuk om te lezen wat jullie beleven. Best heftig ook, wat een ervaring zeg!! Heel veel plezier nog!!
Groetjes Claudia